gallery/akva-clean
Kosár tartalma (0)
Szolgáltatások

Egyedi ötletek megvalósítása

Kerítések, korlátok, ablakrácsok, kerti padok, asztalok, polcok, biztonsági és díszrácsok, kovácsoltvas jellegű munkák......

WPC TERASZBURKOLATOK

Fa és wpc teraszburkolat kivitelezése, lerakása, szerelése, telepítése, építése, burkolása, készítése, fektetése szakszerűen.

 

 

 

 

 

 

 

Helyszíni hegesztés, akár hétvégén is!

AWI,  CO, Bevont Elektródás Kézi Ívhegesztés eljárásokkal végzet kitelepült hegesztés.Rozsdamentes (saválló) acél hegesztés. AWI TIG 141 argonvédőgázas wolfram-elektrdás ívhegesztés. CO MIG/MAG 135 Fogyóelektródás kézi ívhegesztés.MMA bevonatos elektróda hegesztési eljárás.

 

Lakatosmunka

Szerkezetek tervezése, kivitelezése egyedi igények alapján, az alapanyagtól a kész termékig. 

 

 

 

 

szűréstechnika

Szűrők és ipari szűrőberendezések

Az ipari szűrés kategóriába tartoznak azok a szűrők és szűrőberendezések, melyek az ECOFILT szűrőbetéteket használva alkalmasak a szűrletből a mechanikus lebegőanyagokat leválasztani a mikroszűrés tartományban. A szűrőbetétek modulált rendszerűek, így a bizonyos célra igényelt szűrő vagy szűrőberendezés méretezési adatai a különböző szűrési finomságok jelleggörbéiből pontosan exponálhatók. A folyamatban részt vevő szűretlen anyag mennyisége, térfogatárama, valamint a benne található szennyeződés minősége, a szemcseméret eloszlása és a szennyeződés mennyisége ismeretében kialakítható a szűrőfelület, 1 cm²-től több m²-ig. 

Az ECOFILT gyertyás szűrők fő jellemzői, a kialakítható nagy szűrési felület, a szabályos szerkezetű, visszamosható szűrőfelület nagy pontosságú szűrésfinomsága, és nem utolsó sorban, hogy nagy szilárdságú rozsdamentes anygaból készülnek. Ezek a tulajdonságok megkönnyítik a szűrők felhasználását különböző területeken, mint például a folyadékok, gáz halmazállapotú anyagok és vegyi anyagok mechanikus szűrése. A speciális gyártási technológiának köszönhető, hogy a szűrő palástján kialakított szűrőfelület irányított és ellenőrzött rések pontossága biztosítja a szűrő leválasztási fokának a 95-98% elérését, nagy nyomás és magas hőmérsékleti kondíciók között, minimális karbantartási költségek mellett, 10-15 éves élettartammal.

A szűrőgyertyákat általában úgy tervezzük, hogy a szűrőpalástján a szűrlet áraméásának iránya kívülről befelé történjen. Ez nagyban elősegíti az automatikus tisztítást, illetve biztonságossá teszi a szűrőtelep automatizálását.

Az ECOFILT szűrőkből kialakított szűrők szűrőegységgel igény szerint, a technológiai folyamatnak és a szűrési feladatnak megfelelően szénacél vagy rozsdamentes szűrőházakba szerelve jönnek, beépítve a rendszerbe, illetve bármilyen meglévő szűrőházba beépíthetők.

 

 

 

 

 

 

gallery/export wizard-2
gallery/wpc_new
gallery/img_20191012_133048
gallery/01
gallery/img_20171228_133743
gallery/export wizard-2
gallery/filter_p
gallery/dsc02462